Het barbecue oppervlak dat door het extra rooster en het optionele 2e roosterniveau kan worden vergroot, biedt genoeg plaats om meerdere gerechten en bijgerechten gelijktijdig te garen. Met het unieke chip-feeder-systeem kun je via het klepje aan de voorkant van de kamado houtsnippers en/of rookpellets op de gloeiende houtskool plaatsen zonder het deksel te hoeven openen. Aangevuld met de omvangrijke keuze aan accessoires zoals onder ander een rotisserie, gietijzeren rooster, pizzasteen, wokhouder en wok of plancha wordt de MONOLITH Classic een volwaardige buitenkeuken.
Maar wat maakt de 2.0 nu zo anders dan zijn voorganger? De Classic heeft een gloednieuw scharniersysteem waardoor de deksel nog makkelijker opent. Daarnaast zijn alle 2.0 modellen van MONOLITH nu voorzien van een verbeterde glasvezelafdichting inclusief hoogwaardige metalen band, en nieuwe gietijzeren ventilatiekappen. Daarnaast is elke 2.0 voorzien van een ingebouwde adapter waarop in een handomdraai de BBQ GURU ventilator geplaatst wordt. Het lastige monteren van de adapterplaat is dus verleden tijd!
De MONOLITH Classic 2.0 rood.
Specificaties
Afmeting in cm (hoogte x breedte x diepte): 78x59x71
Kookoppervlak in cm: Ø44
Gewicht excl. onderstel en zijtafels: 85 kg
Chip-feeder-systeem
SKU | test. |
---|---|
Merk | Monolith |